Over mij

I

eder kind kan leren. Maar leren gaat niet altijd vanzelf. En als leren niet vanzelf gaat, is er maatwerk nodig. Wat heeft een kind nodig om tot leren te komen? Die zoektocht is mijn passie en mijn talent.

Maar er zijn meerdere factoren die daar een rol bij spelen. Het gaat ook over oprechte aandacht, persoonlijke leerstijlen, motivatie en (zelf-) vertrouwen. Een leerling heeft meer nodig dan uitleg.

Met ruim 25 jaar ervaring in het speciaal basisonderwijs is het mijn kracht om in korte tijd een goede relatie met een leerling op te bouwen. Daarnaast ben ik gewend om te zoeken naar manieren van lesstof aanbieden die aansluiten bij de onderwijsbehoefte van een leerling. Ook kan ik in korte tijd scherpe analyses maken. Dat helpt om een leerling heel gericht te kunnen helpen, waardoor het begeleidingstraject niet onnodig lang duurt.

Als moeder van 3 kinderen (waarbij het leren ook niet altijd vanzelf gaat) snap ik de zorgen die ouders kunnen hebben. Daarom start ieder traject met een (gratis) intakegesprek. Ik hecht veel waarde aan ouders als ervaringsdeskundigen. Jullie hebben een schat aan informatie die van belang is om je zoon of dochter beter te kunnen begeleiden. Ik snap ook dat je heel benieuwd bent waar we BijKrista mee bezig zijn. Daarom krijg je na elke bijeenkomst een kort berichtje om je bij te praten.

Zoals een oud Afrikaans gezegde luidt: it takes a village to raise a child!

Neem contact met mij op

Heb je belangstelling voor één van mijn diensten of heb je een andere vraag waarbij ik kan helpen? App, mail of bel me voor een vrijblijvend gesprek.

 

Contact opnemen